Monitoimisuulake, kokonainen, malli 3

Tuotenro: 150-220X
95,00


Monitoimisuulakkeen uusin versio on huolellisen tuotekehityksen tulos: säädettävä "One for All" suulake kaikille lattiapinnoille. 28 cm levyinen monitoimisuulake sopii sekä tekstiilipintaisille että koville lattiapinnoille, vaihto pinnalta toiselle onnistuu yhdellä klikkauksella. Harjakset ovat tekokuitua.


Monitoimisuulake, malli 3 on todellinen "monitaituri"!

Uudistuneen monitoimisuulakkeen kiinnitysalusta on nyt helppo irrottaa lattiasuulakkeesta, ja entistä suuremmat monitoimisuulakkeen, malli 3 mikrokuituliinat on helppo kiinnittää lattiasuulakkeeseen Velcro-sulkimella. Mikrokuituliina sopii sileiden pintojen, kuten laattojen ja laminaatin, märkäpuhdistukseen. Se on valmistettu erityisesti monitoimisuulake malli 3:lle ja täyttää korkeimmat laatuvaatimukset. Se puhdistaa tehokkaasti monenlaista likaa ja antaa lattiapinnoille parantuneiden ominaisuuksien ansiosta silkkisen kiillon.

Puhdistusaineen käyttö ei ole tarpeen normaalissa kotitalouskäytössä, kankaan kostuttamiseen riittää vesi. Ympäristö, lattiasi ja kukkarosi kiittävät. Säilyttääksesi mahdollisimman pitkään mikrokuidun erinomaiset puhdistusominaisuudet, kuten tehokkaan imukyvyn ja raitoja jättämättömän puhdistuksen, älä käytä huuhteluainetta. Tämä paketti mahdollistaa nopean, perusteellisen puhdistuksen, imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän samalla kertaa. Voiko siivoaminen näin helppoa ollakaan!  

Huom. Älä käytä huuhteluainetta mikrokuituliinojen pesussa.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tuoksuöljyt 3 kpl
29,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Peruslaite, Suulakkeet, Suulakkeet, Peruslaite, Painehuuhtelu