Pieni käsiturbo suulake OUTLET

Tuotenro: 150-216-outlet
60,00 €
35,00


OUTLET tarvikkeet ovat uuden veroiset ja hyvin vähän käytettyjä. Maahantuonti on tarkistanut, puhdistanut ja tarvittaessa huoltanut kaikki tuotteet. Kuvissa esimerkkejä kevyestä käytön jäljistä.

 

Kankaat pölyistä, hilseestä, hiuksista ja karvoista puhtaaksi - sohvat, istuimet, tyynyt, patjat, päiväpeitot, sohvansuojat, huovat, autonistuimet, takakontit, verhoilut, jopa matot

Tässä suulakkeessa on pyörivä harja, joka pyörii suulakkeen kautta imetyn ilman avulla. Siksi sitä kutsutaan myös ilmavirtaharjaksi. Pyörivä harjatela ja vahva ilmavirtaus poistavat erinomaisen tehokkaasti kangaspintaan tiukasti kiinnityneet lemmikkien karvat ja ihmisten hiukset sekä pölyt, eläinten ja ihmisten hilseet. Todellinen pieni turbosuulake, joka on ihanteellinen sohville ja auton verhoilulle.

 

Samassa suulakkeessa on myös kääntyvä rakosuulake, jolla pääset imemään sohvan istuinten välistä ja kulmauksista, vaikeapääsyisistä paikoista pölyt ja liat pois.

 

Monitoiminen käsiturbo suulake parhaimmasta päästä

PRO-AQUA pieni käsiturbo suulake on suunniteltu helpottamaan lemmikkitalouksien ja kotinsa puhtautta vaalivien elämää. Suulake soveltuu erilaisille pölynimurimalleille - ja mukana on myös sovitin. Kiinnitä näppärä ja tehokas käsiturbo suulake suoraan imurisi letkun kahvaan tai putken päähän mattoja imuroidessasi. Koet, kuinka se liikkuu vaivattomasti kankaiden yli, tehden huonekalujen, patjojen, mattojen ja autonistuinten imuroinnista suorastaan mukavaa.

 

Tällaiset suulakkeet maksavat normaalisti 70-90 eur. Katso vaikka Verkkokauppa.comista Miele STB101 käsiturbo. Nyt meiltä vielä monipuolisempi pieni käsiturbo suulake jopa 60 % halvemmalla!!!

 

Katso käyttöopastusvideoita pienellä käsiturbo suulakkeella imuroimisesta tästä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, OUTLET