Tahranpoistoaine - 1 ESITTELYLLÄ ILMAISEKSI

Tuotenro: 250-041_SL

Tämä tuote on suosituslahja.

Tuote on myös tilattavissa.

27,00 €
0,00

Kun sovit tuttaviesi kanssa yhden esittelykäynnin, joka järjestetään kuukauden sisällä, saat tahranpoistoaineen VELOITUKSETTA!

Erittäin tehokas tahranpoistoainetiiviste. Erittäin riittoisa käytössä. Poistaa jopa kuivuneen ja pinttyneen lian esimerkiksi verhoiluista, matoista ja auton istuimista. Palauttaa laattojen saumoille niiden alkuperäisen värin. Tahranpoistoaine on biologisesti hajoava. Suihkepullon ansiosta tahranpoistoaine on lapsiystävällinen ja edullinen käyttää.

Käyttöohje tekstiileille: 

1. Testaa tekstiilin värinkestävyys ennen käyttöä levittämällä tahranpoistoainetta huomaamattomaan paikkaan tekstiilin kääntöpuolelle.
2. Kostuta kuivunut tahra vedellä ennen käsittelyä ja suihkuta sille tahranpoistoainetta. Käsittele PRO-AQUAn mattosuulakkeella. Suihkuta tarvittaessa lisää vettä. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia.
3. Kun tahranpoistoaine on vaikuttanut noin 10–20 minuuttia, käsittele tahra puhtaalla vedellä ja PRO-AQUAn mattosuulakkeella. 
4. Ime likainen vesi pois ja puhdista tahra puhtaalla vedellä. 
5. Jos tahra ei lähtenyt kokonaan, toista toimenpiteet.
 
Tärkeää: Poista tahranpoistoaine kokonaan tekstiilistä huuhtelemalla se lopuksi vähintään 2–3 kertaa puhtaalla vedellä. Imuroi likainen vesi pois.

Käyttöohje laatoille ja saumoille:
1. Suihkuta vettä ja puhdistusainetta puhdistettavalle pinnalle. Laita PRO-AQUAn "Air"-toiminto päälle. Suihkuta tahranpoistoainetta esimerkiksi laattojen saumoihin ja käsittele mattoharjan harjasosalla tai suuremmat pinnat märkäpesusuulakkeella. Sammuta PRO-AQUA. Anna tahranpoistoaineen vaikuttaa 10–20 minuuttia.
2. Vaikutusajan kuluttua harjaa saumat perusteellisesti puhtaiksi ja huuhtele vedellä. 
3. Imuroi likainen vesi pois ja huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä. 
4. Toista käsittely tarvittaessa.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suosituslahjat, Esittelyllä ilmaiseksi