Monitoimisuulake, kokonainen, malli 2 OUTLET

Tuotenro: 150-247X-outlet
95,00 €
47,50


OUTLET tarvikkeet ovat uuden veroiset ja hyvin vähän käytettyjä. Maahantuonti on tarkistanut, puhdistanut ja tarvittaessa huoltanut kaikki tuotteet. Kuvassa esimerkki kevyestä käytön jäljestä.

 

KÄYTÄNNÖSSÄ ostat "kuin uuden" suulakkeen kiinnityksineen ja mikrokuituliinoineen puoleen hintaan! Paketti sisältää 1 kpl:een mikrokuituliinoja. Tilaa tästä linkistä lisää "uudenveroisen" mikrokuituliinapaketin 50 %:n ALENNUKSELLA sisältäen 3 kpl mikrokuituliinoja juuri tähän malliin 2 sopivia.

 

28 cm levyinen säädettävä "One for All" monitoimisuulake sopii sekä matoille että koville lattiapinnoille: 1. Imuroi ensin matot monitoimisuulakkeella. 2. Sen jälkeen imuroi kovat lattiapinnat ja pyyhi kostutetulla mikrokuituliinalla - samalla monitoimisuulakkeella - samalla kertaa.

 

Monitoimisuulake malli 2 on todellinen "monitaituri"!

Kiinnitysalusta on helppo irrottaa lattiasuulakkeesta, ja mikrokuituliinat on helppo kiinnittää lattiasuulakkeeseen tarramaisella kiinnityksellä. Mikrokuituliina sopii sileiden pintojen, kuten laattojen ja laminaatin, kostea- ja nihkeäpuhdistukseen. Pöly ja lika pois yhdellä imurointikerralla - silkkinen kiilto lattioille.

Kostuta mikrokuituliina pelkällä lämpimällä vedellä. Mikäli lattiapinta on tosi likainen, niin voit suihkuttaa mikrokuituliinaan tahranpoistoainetta. Säilyttääksesi mahdollisimman pitkään mikrokuidun erinomaiset puhdistusominaisuudet, kuten tehokkaan imukyvyn ja raitoja jättämättömän puhdistuksen, älä käytä huuhteluainetta, kun peset mikrokuituliinat pesukoneessa.

Tämä paketti mahdollistaa nopean, perusteellisen puhdistuksen, imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän samalla kertaa. Voiko siivoaminen näin helppoa ollakaan!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: OUTLET, Etusivu