Monitoimisuulake 4 kpl mikrokuituliinoja, kokonainen, malli 3 OUTLET

Tuotenro: 150-220X-kytky
140,00 €
Hinta 77,00
Yhteishinta 77,00 €


OUTLET tarvikkeet ovat uuden veroiset ja hyvin vähän käytettyjä. Maahantuonti on tarkistanut, puhdistanut ja tarvittaessa huoltanut kaikki tuotteet. Mikrokuituliinat ovat uusia.

 

KÄYTÄNNÖSSÄ ostat "kuin uuden" suulakkeen kiinnityksineen ja mikrokuituliinoineen 45 % alennuksella! Paketti sisältää 4 kpl mikrokuituliinoja.

 

Tilaa tästä linkistä lisää uusi mikrokuituliinapaketti 40 %:n ALENNUKSELLA sisältäen 3 kpl mikrokuituliinoja juuri tähän malliin 3 sopivia, mikäli 4 kpl:tta ei riitä!

 

Monitoimisuulakkeen uusin versio on huolellisen tuotekehityksen tulos: säädettävä "One for All" suulake kaikille lattiapinnoille. 28 cm levyinen monitoimisuulake sopii sekä tekstiilipintaisille että koville lattiapinnoille, vaihto pinnalta toiselle onnistuu yhdellä klikkauksella. Harjakset ovat tekokuitua.

 

Monitoimisuulake, malli 3 on todellinen "monitaituri"!

Uudistuneen monitoimisuulakkeen kiinnitysalusta on nyt helppo irrottaa lattiasuulakkeesta, ja entistä suuremmat malli 3 mikrokuituliinat on helppo kiinnittää lattiasuulakkeeseen Velcro-sulkimella. Mikrokuituliina sopii sileiden pintojen, kuten laattojen ja laminaatin, kostea- ja nihkeäpuhdistukseen. Pöly imuroiden ja lika kostea-nihkeäpyyhkien pois yhdellä imurointikerralla - ja silkkinen kiilto lattioille.

Kostuta mikrokuituliina pelkällä lämpimällä vedellä. Mikäli lattiapinta on tosi likainen, niin voit suihkuttaa mikrokuituliinaan tahranpoistoainetta. Säilyttääksesi mahdollisimman pitkään mikrokuidun erinomaiset puhdistusominaisuudet, kuten tehokkaan imukyvyn ja raitoja jättämättömän puhdistuksen, älä käytä huuhteluainetta, kun peset mikrokuituliinat pesukoneessa. Tämä paketti mahdollistaa nopean, perusteellisen puhdistuksen, imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän samalla kertaa. Voiko siivoaminen näin helppoa ollakaan!  

Sisältää seuraavat tuotteet

Tuotenro: 150-220X-outlet

Imuroi ja kostea- tai nihkeäpyyhi lattiapinnat samalla kertaa! "One for All" monitoimisuulake mallia 3 sisältää monitoimisuulakkeen, kiinnitysalustan ja tarrakiinnitteisen mikrokuituliinan. Soveltuu erinomaisesti kaikille matoille ja koville lattiapinnoille, kuten parketti-, laminaatti- ja kivilaattalattioilleImurointi ja kosteapyyhintä yhdessä ainoassa työvaiheessa! Soveltuu myös tavallisille pölynimureille!

1 kpl
95,00 €
50,00
Tuotenro: 700-176XL

Monitoimisuulakkeen malli 3 mikrokuituliina tarrakiinnityksellä. 3 kpl pakkaus.

1 kpl
45,00 €
27,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, OUTLET