Monitoimisuulake 4 kpl mikrokuituliinoja, kokonainen, malli 2 OUTLET

Tuotenro: 150-247X-kytky
140,00 €
Hinta 70,00
Yhteishinta 70,00 €


OUTLET tarvikkeet ovat uuden veroiset ja hyvin vähän käytettyjä. Maahantuonti on tarkistanut, puhdistanut ja tarvittaessa huoltanut kaikki tuotteet. Kuvassa esimerkki kevyestä käytön jäljestä.

 

KÄYTÄNNÖSSÄ ostat "kuin uuden" suulakkeen kiinnityksineen ja mikrokuituliinoineen puoleen hintaan!

 

28 cm levyinen säädettävä "One for All" monitoimisuulake sopii sekä matoille että koville lattiapinnoille: 1. Imuroi ensin matot monitoimisuulakkeella. 2. Sen jälkeen kiinnitä monitoimisuulakkeeseen kiinnitysalusta mikrokuituliinalla. Imuroi ja pyyhi kostutetulla mikrokuituliinalla samalla kertaa kovat lattiapinnat.

 

Monitoimisuulake malli 2 on todellinen "monitaituri"!

Kiinnitysalusta on helppo kiinnittää lattiasuulakkeeseen, ja mikrokuituliinat on helppo kiinnittää kiinnitysalustaan tarramaisella kiinnityksellä. Mikrokuituliina sopii sileiden pintojen, kuten laattojen ja laminaatin, kostea- ja nihkeäpuhdistukseen. Pöly ja lika pois yhdellä imurointikerralla - silkkinen kiilto lattioille.

Kostuta mikrokuituliina pelkällä lämpimällä vedellä. Mikäli lattiapinta on tosi likainen, niin voit suihkuttaa mikrokuituliinaan tahranpoistoainetta. Säilyttääksesi mahdollisimman pitkään mikrokuidun erinomaiset puhdistusominaisuudet, kuten tehokkaan imukyvyn ja raitoja jättämättömän puhdistuksen, älä käytä huuhteluainetta, kun peset mikrokuituliinat pesukoneessa.

Tämä paketti mahdollistaa nopean, perusteellisen puhdistuksen, imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän samalla kertaa. Voiko siivoaminen näin helppoa ollakaan!

Sisältää seuraavat tuotteet

Tuotenro: 150-247X-outlet

Imuroi ja kostea- tai nihkeäpyyhi lattiapinnat samalla kertaa! "One for All" monitoimisuulake mallia 2 sisältää monitoimisuulakkeen, kiinnitysalustan ja tarrakiinnitteisen mikrokuituliinan. Soveltuu erinomaisesti kaikille matoille ja koville lattiapinnoille, kuten parketti-, laminaatti- ja kivilaattalattioille! Soveltuu myös tavallisille pölynimureille!

1 kpl
95,00 €
47,50
Tuotenro: 700-102XL-outlet

3 kpl sisältävä monitoimisuulakkeeseen mallia 2 soveltuva mikrokuituliinapaketti. 1 mikrokuituliina vain 7,50 eur OUTLET tuotteena!

1 kpl
45,00 €
22,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: OUTLET, Etusivu