Monitoimisuulake 4 kpl mikrokuituliinoja, kokonainen, malli 1 OUTLET

Tuotenro: 150-252-kytky
140,00 €
Hinta 70,00
Yhteishinta 70,00 €


OUTLET tarvikkeet ovat uuden veroiset ja hyvin vähän käytettyjä. Maahantuonti on tarkistanut, puhdistanut ja tarvittaessa huoltanut kaikki tuotteet. Kuvassa esimerkki kevyestä käytön jäljestä.

 

KÄYTÄNNÖSSÄ ostat "kuin uuden" suulakkeen kiinnityksineen ja mikrokuituliinoineen puoleen hintaan! Paketti sisältää 4 kpl:tta mikrokuituliinoja.

 

Monitoimisuulake on todellinen työn helpottaja, jolla imuroit ja pyyhit pinnat kostealla samalla kertaa. Ihanteellinen koville lattioille ja laatoille, sopii myös herkille parkettilattioille. Huom! mikrokuituliina pyyhkii myös listat puhtaaksi! Kostuta mikrokuituliina ja kiinnitä paikoilleen - siinä kaikki! Olipa tavoitteenasi hiusten ja leivänmurujen imuroiminen tai kahvi- ja ketsuppitahrojen puhdistaminen, monitoimisuulakkeella kaikki onnistuu helposti! Harjakset ovat tekokuitua.

 

Katso video monitoimisuulakkeella pölynimuroinnista ja kostea-nihkeäpyyhinnästä samalla kertaa tästä.

 

Katso video monitoimisuulakkeen käyttökuntoon laittamisesta tästä.

Sisältää seuraavat tuotteet

Tuotenro: 150-252-outlet

Imuroi ja kostea- tai nihkeäpyyhi lattiapinnat samalla kertaa! Monitoimisuulake mallia 1 sisältää monitoimisuulakkeen, kiinnitysalustan ja mikrokuituliinan. Soveltuu erinomaisesti koville lattiapinnoille, kuten parketti-, laminaatti- ja kivilaattalattioille. Soveltuu myös tavallisille pölynimureille!

1 kpl
95,00 €
47,50
Tuotenro: 150-253XL-outlet

3 kpl sisältävä monitoimisuulakkeeseen mallia 1 soveltuva mikrokuituliinapaketti. 1 mikrokuituliina vain 7,50 eur OUTLET tuotteena!

1 kpl
45,00 €
22,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, OUTLET