Kevyt ultramatala suulake OUTLET

Tuotenro: 150-221-outlet
50,00 €
25,00


OUTLET tarvikkeet ovat uuden veroiset ja hyvin vähän käytettyjä. Maahantuonti on tarkistanut, puhdistanut ja tarvittaessa huoltanut kaikki tuotteet. KÄYTÄNNÖSSÄ ostat "kuin uuden" suulakkeen puoleen hintaan! Katso lähikuvat.

 

Kevyt ja ultramatala - pölynpoisto sulavasti kalusteiden alta ja vaikeapääsyisistä paikoista

Päivitä siivouskokemuksesi Wessel Werk RD285 Ultra Flat -lattiasuulakkeella pölynimurillesi. Tämä pölynimurin suulake on täydellinen niille, jotka etsivät tehokasta siivouskokemusta. Todella matalan muotoilun ja suurien pyörien ansiosta suulaketta on helppo ohjata ja se puhdistaa vaikeapääsyisiä alueita, kuten kalusteiden alta ja ahtaita tiloja. Edistyksellisen puhdistusteknologian ansiosta Wessel Werk RD285 Ultra Flat -suulake liukuu vaivattomasti eri pintamateriaalien yli, mukaan lukien puulattiat, laatat ja matot.

 

Ergonomiaa - kevyt ultramatala suulake, teleskooppiteräsputki ja jatkoputki 35 cm

PRO-AQUA teleskooppiteräsputken ja tarvittaessa 35 cm jatkoputken sekä kevyen ja matalan lattiasuulakkeen helpon liikkuvuuden ansiosta selän rasitus tai kyyristely poistuu, kun sinun täytyy imuroida vaikeita pölykohtia.

 

Yhteensopiva eri pölynimurimallien kanssa, pitkäikäinen ja puhdistustulokseltaan hyvä suulake

Riippumatta lattiatyypistä, tämä suulake takaa poikkeuksellisen imutehon ja perusteellisen lian, pölyn ja roskien poiston. Korkealaatuinen rakenne takaa pitkäikäisen käytön. Yhteensopiva eri pölynimurimallien kanssa parantaen lähes minkä tahansa pölynimurin siivoustulosta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, OUTLET